Vermont Magazine Kenmerken VWS Vermont Magazine Artikelkenmerken VWS

Het artikel van Vermont Magazine bevat onze meubelwinkel en Stonehurst-showroom in Vernon, VT. Kom ons bezoeken. Breng je sneeuwschoenen mee.

Artikel “Natuurlijke schoonheid” in Vermont Magazine

We zijn dolgelukkig vandaag, terwijl we het prachtige artikel lezen waar Benjamin Lerner over schreef Vermont Woods Studios VWS in Vermont Magazine. Ben heeft bij VWS echt de essentie weten te vangen van wie we zijn en waar we voor staan. Hij had me afgelopen november geïnterviewd en gaf me de kans om enkele van de verhalen te vertellen die VWS tot leven brachten. Bovendien moet Ben onze website en blogs hebben doorgespit omdat hij details vond die ik lang geleden was vergeten. Om het artikel af te ronden, droeg onze Creative Director, Nina Markiw, foto’s bij van onze meubels en onze Stonehurst-showroom. Ik hoop dat je het leuk vindt om Ben’s te lezen artikel en misschien zelfs geïnspireerd worden om ons een bezoekje te brengen.

Vermont gemaakte meubels en woondecoratie
Bezoek ons ​​in onze Stonehurst-showroom in het zuidoosten van Vermont. Hier vindt u een samengesteld voorbeeld van prachtige, door Vermont gemaakte meubels en woonaccessoires.

Over Benjamin Lerner

Het blijkt dat de overgrootvader van Benjamin Lerner Irving Berlin is (denk aan “White Christmas”, “God Bless America” ​​en “Blue Skies”). Dat verklaart misschien Bens talent voor het keyboard – hij was al op jonge leeftijd een wonderkind op de klassieke piano. Ben is nu een radiopresentator, schrijver, componist, muzikant en pleitbezorger van herstel. Toen hij begin twintig was, was hij echter verslaafd. Nu nuchter sinds 13 juni 2016, deelt Ben zijn reis naar nuchterheid via klassieke piano- en rapnummers. Als je wat inspiratie nodig hebt, kijk dan eens Het geweldige verhaal van Ben Lerner op zijn website.

Benjamin Lerner in zijn opnamestudio in Arlington, Vermont.
Benjamin Lerner in zijn opnamestudio in Arlington, Vermont.

Over Vermont Magazine

Vermont Magazine toont de prachtige landschappen, rijke geschiedenis en creatieve cultuur die Vermont maken tot wat het nu is. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van alles wat Green Mountain State te bieden heeft!

creditSource link

Alle-Meubels.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart