Iedereen kan Oekraïne helpen – Vermont Woods Studios

Laatst bijgewerkt op 11 maart 2022 om 10:15 uur

Wat kan één persoon (of één kleine staat of één klein bedrijf) doen?

Net als u kijkt ons team bij VWS met afgrijzen toe hoe de gebeurtenissen zich ontvouwen tijdens de Russische oorlog tegen Oekraïne. We zijn genoodzaakt om te proberen iets te doen om te helpen. In het licht van zo’n existentiële dreiging is het moeilijk voor te stellen wat we kunnen doen dat een verschil zou maken. Maar als iedereen iets doet, hoe klein ook, zal het kloppen.

Dit is wat een kleine staat doet

Wat kan een kleine staat als Vermont doen? Gouverneur Phil Scott heeft een uitvoerend bevel uitgevaardigd dat Vermont $ 643.077 (een dollar voor elke Vermonter) zal doneren voor humanitaire inspanningen die nodig zijn om de bevolking van Oekraïne te ondersteunen. Het is niet veel, maar het is een begin.

Dit is wat een klein bedrijf doet

Bij Vermont Woods Studios doneren we $1/maand/werknemer om humanitaire projecten in Oekraïne te ondersteunen. Ik vroeg Nina (onze Creative Director van Oekraïense afkomst) om een ​​non-profitorganisatie aan te bevelen om onze donaties te accepteren. Zij koos Brits-Oekraïense hulp omdat haar familie ermee verbonden is en bekend is met de impact die het gedurende vele jaren heeft gehad. Nogmaals, het is niet veel, maar het is een begin.

Kleine gebaren kunnen de wereld veranderen

Een van de mensen die me inspireerden om alles te riskeren en Vermont Woods Studios te beginnen, was Margaret Mead. Ze was een Amerikaanse cultureel antropoloog, actief in de jaren zestig en zeventig, die zei: “Twijfel er nooit aan dat een kleine groep bedachtzame, toegewijde burgers de wereld kan veranderen. Het is inderdaad het enige dat ooit heeft bestaan.” Ik blijf maar denken: zo niet wij, wie dan wel?

Jij kunt de wereld veranderen

Ik begon Vermont Woods Studios als reactie op de problemen van ontbossing en klimaatverandering. Wat zou een klein bedrijf in Vermont kunnen doen om een ​​wereldwijd probleem van die omvang op te lossen? Ik weet dat we de planeet niet in onze eentje redden, maar we doen ons best om ons deel te doen. Zo niet wij, wie dan?

Jij maakt ons werk mogelijk. Bedankt

Aan al onze klanten, lezers, partners en supporters: jullie maken ons werk mogelijk. We zijn u dankbaar en hopen dat u trots bent op het feit dat uw steun u een deel van de oplossing maakt. Immers, zo niet jij, wie dan? Dank u.

creditSource link

Alle-Meubels.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart