Duurzaam meubilair: feiten voor natuurliefhebbers

De percentages op deze kaart vertegenwoordigen de afname van de populaties wilde dieren sinds 1970. Wereldwijd bedroeg de gemiddelde daling van het aantal zoogdieren, vogels, vissen, amfibieën en reptielen 68%. Wat heeft dit met duurzaam meubilair te maken, vraagt ​​u zich af? Lees verder. Referentie: WWF Living Planet-rapport 2020.

De reis van houten meubelen naar uw huis begint in een bos

Het houten meubilair in uw huis begon in een bos. Helaas (catastrofaal IMO) worden de bossen op aarde vernietigd met een snelheid van 1 voetbalveld per seconde. Je favoriete dieren verliezen hun huis. Bijvoorbeeld, Leeuwen en tijgers en beren zijn allemaal bedreigd.

Duurzame meubelfeiten: bossen herbergen 80% van de aardse soorten op de planeet
Bossen zijn de thuisbasis van 80% van de terrestrische diersoorten op onze planeet. Elke seconde wordt een hectare van hun leefgebied vernietigd. U kunt hen helpen door verantwoord geoogste bosproducten aan te schaffen, waaronder duurzaam meubilair.

Wilde dieren redden begint met behoud van boshabitat

De bossen van onze planeet herbergen 80% van ‘s werelds terrestrische dieren in het wild. U kunt bijdragen aan het behoud van de boshabitat door duurzame bosproducten te kopen. Bij Vermont Woods Studios richten we ons op het leveren van duurzaam houten meubilair. We willen graag meer met u delen over onze werkzaamheden op het gebied van bosbehoud en -herstel. Als je wilt weten hoe je andere duurzame bosproducten kunt vinden, bekijk dan de Regenwoud alliantie website.

Duurzame bosfeiten: al onze houten meubels zijn gebouwd met Noord-Amerikaans hardhout zoals kersen, walnoot, esdoorn, eiken en essen.

Hoe ons duurzame meubilair de leefomgeving van dieren ondersteunt

Bij Vermont Woods Studios is ons bedrijf gebouwd op een missie van bosbehoud en -herstel. We gebruiken alleen Noord-Amerikaans hout dat op verantwoorde wijze is geoogst. We definiëren duurzaam meubilair aan de hand van deze 4 criteria:

Onze showroom bevindt zich op 109 hectare beheerd bosgebied dat door de National Wildlife Federation is aangewezen als Certified Wildlife Habitat. Bezoek onze website en onze blog over duurzame meubelen voor meer informatie.

Het WWF Living Planet-rapport 2020

Ik ben al 40 jaar een fervent fan van het Wereld Natuur Fonds WWF. Hun werk over de hele wereld heeft ertoe bijgedragen dat veel soorten van uitsterven zijn behoed. Je vindt de WWF Living Planet Report 2020 hier.

creditSource link

Alle-Meubels.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart