4 hoogwaardige eettafels met glazen blad gemaakt in de VS

Laatst bijgewerkt op 7 maart 2022 om 17:26 uur

Hier afgebeeld als onderdeel van de complete Exeter Dining Set, Copeland’s rechthoekige eettafel met glazen blad en een onderstel van walnoot. Gemaakt in Vermont en gegarandeerd voor het leven. In aanmerking komende bestellingen worden gratis verzonden!
“Elke les die ik als kind leerde, was aan de eettafel. Hier hebben we gelachen, gehuild en geschreeuwd, maar vooral waar we een band hebben opgebouwd en contact hebben gemaakt.” – Michael Symon (Amerikaanse chef-kok)

Een eettafel is een van de belangrijkste meubelstukken in elk huis. Het is waar je samenkomt en feest met familie. Ga zitten en sorteer de post. Lachen. Schreeuw. En hoe langer je een tafel hebt, hoe meer herinneringen hij verzamelt.

Bent u op zoek naar een nieuwe eettafel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Al onze eettafels zijn gemaakt in Amerika en gaan gegarandeerd een leven lang mee. Hoewel de meeste van onze tafels zijn gemaakt van massief hout, zijn eettafels met glazen blad een steeds populairdere keuze geworden. Ze zijn geweldig in het maken van een ruimte groter dan het is, en het glazen blad is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Bekijk deze hoogwaardige eettafels met glazen blad, gemaakt in Vermont en gegarandeerd voor het leven. Exclusief gebouwd door onze partners bij Lyndon en Copeland Furniture.

Exeter ronde eettafel met glazen blad

Exeter eettafel met ronde glazen blad met een natuurlijk kersenhouten onderstel van Copeland Furniture

Het moderne isometrische ontwerp en de techniek van de Exeter Round Glass Top Dining Table van Copeland trekken de aandacht. Geniet van het hangende uiterlijk dat wordt getoond in de kunstzinnig ontworpen notenhouten voet die wordt benadrukt door het heldere glazen oppervlak van de bovenkant. Dankzij de glazen bovenkant kun je je vergapen aan de geometrische basis en de kunstzinnige combinatie met een tegenoverliggende ronde bovenkant. Verkrijgbaar met een walnoot- of kersenbasis.

Unity eettafel met glazen blad en notenhouten onderstel

Unity eettafel met glazen blad van Lyndon Furniture met een onderstel van walnoot

Onze Unity Glass Top Dining Table belichaamt moderne designesthetiek in een indrukwekkende combinatie van massief hout en glas. Het voetstuk is gemaakt van duurzaam gewonnen Amerikaans zwart walnoot en heeft een artistiek gekoppelde drievoudige knoop. Dit centrale ontwerpelement wordt vanuit alle hoeken bekeken, inclusief een luchtfoto die mogelijk wordt gemaakt door het 3/4 “dikke glazen inzetstuk in het midden van de bovenkant. De sculpturale techniek en duurzame constructie van deze opmerkelijke eettafel maken het een aantrekkelijke optie voor het designhuis.

Exeter rechthoekige eettafel met glazen blad

Exeter eettafel met glazen blad met walnoothouten onderstel en stoelen van Copeland Furniture
Een bijna gewichtloze uitstraling in het kunstzinnig ontworpen notenhouten onderstel van deze Exeter Glass Top Rectangular Dining Table wordt verder benadrukt door het heldere glazen oppervlak van het blad. Dankzij het glazen blad kunt u zich vanuit elke denkbare hoek vergapen aan de geometrische techniek. Deze tafel is niet alleen een veelzijdig functioneel meubel, maar ook een artistieke toevoeging aan je eethoek. Verkrijgbaar met een walnoot- of kersenbasis.

Entwine ronde eettafel met glazen blad en notenhouten onderstel

Entwine ronde eettafel met glazen blad en walnotenhouten onderstel van Copeland Furniture

De Entwine-eettafel met glazen blad is gebouwd door Copeland Furniture als onderdeel van de Statements-collectie en heeft een rond blad van helder gehard glas dat op een sculpturale walnootbasis rust. Het unieke ontwerp van deze eettafel versterkt de natuurlijke kenmerken van het walnotenhout tot in de perfectie. Als je een liefhebber bent van artistiek meubeldesign en hoogwaardige materialen, dan is deze eettafel ideaal om je eethoek te versterken.

Bekijk meer tafels met glazen blad of shop onze hele collectie Amerikaanse eettafels.

creditSource link

Alle-Meubels.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart