Hoe zorg je voor een gezellige sfeer in je tuin?

Op een zomerse avond is het natuurlijk fijn om in je achtertuin te blijven zitten. De temperaturen op dit soort avonden nodigen vaak uit om tot laat te blijven zitten. Het is dan ook een slim idee om te investeren in wat spullen die jouw tuin een gezellige sfeer kunnen geven. Er zijn veel verschillende manieren waarmee je jouw tuin leuk aan kunt kleden. Zo kan een tuinkachel voor een huiselijke sfeer zorgen. Daarnaast geven sierlijke accessoires en warme verlichting een prettige uitstraling in de tuin. In deze blog lees je alles over hoe je jouw tuin klaar kunt maken voor de zomer.

Plaats een buitenkachel in de tuin

Wanneer je beschikt over een ruime tuin met een zitgedeelte en eventueel een overkapping is het leuk om hier een knusse hoek van te maken. Dit kan onder andere door een houtkachel met speksteen te plaatsen. Houtkachels kunnen eenvoudig buiten geïnstalleerd worden en geven een gezellige en huiselijke sfeer. Daarnaast is de warmte van een houtkachel perfect op een wat frissere avond. Hierdoor blijft het aangenaam om buiten te zitten. Je kunt ervoor kiezen om de houtkachel te omringen met wat fijne loungebanken zodat je een comfortabele zithoek in je tuin hebt waar je nog tot laat kunt genieten van een drankje.

Kleed de tuin aan met accessoires en verlichting

Er zijn verschillende manieren om je tuin gezellig aan te kleden. Naast wat vrolijke bloemen en planten kun je er ook voor kiezen om wat verlichting in de tuin te plaatsen of op te hangen. Hierbij kun je denken aan losse paaltjes met een lamp die je in de grond kunt vastzetten. Het is ook mogelijk om een ketting met meerdere lichtjes op te hangen aan de schutting of de overkapping in je tuin. Dit zorgt voor een huiselijke sfeer en biedt daarnaast voldoende licht voor wanneer het gaat schemeren. Naast verlichting zijn er ook meer dan genoeg accessoires die je kunt gebruiken om je tuin mee aan te kleden. Zo kun je bijvoorbeeld een buitenkleed bij de zithoek neerleggen of een buitenposter van de natuur ophangen aan een stenen muur of de schutting. 

 

Alle-Meubels.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart